Предложенията на театрална къща Viva Arte за март

Слънцето се показва все по-настойчиво, снежно-бели кокичета подават главички и покрай тях проблясва и по малко зелено…  С две думи, пролетта идва. Настъпи и темпераментният месец март, следват още празници, поводи за усмивки и подаръци. С повод или не, театралната зала е винаги отворена за всички, които търсят изкуството с широко отворени очи. Афишът предлага по нещо за всеки, а ние избрахме да ви представим част от постановките на театрална къща Viva Arte Theatre, които можете да гледате из цялата страна през червено – белия месец.

Първо нека ви представим едно живото-застрашаващо представление, по време на което е може да изпоприпадате…. от смях!  Асен Блатечки, Милена Маркова, Невена Бозукова, Стефан Иванов и Асен Лозанов участват в един миш-маш от екшън и комедийна страст, комбинацията от които създават вероятност за истинска експлозия. Заплетени в история за параноя, за онези случайности, които определят живота ни, посолени от горе до долу с много искрен смях – по този начин преобразени ще видите отбран тандем от герои в постановката "Опасно за живота".

Представлението може да гледате на 23 март в Ямбол, на 24 март в Плевен и на 28 март в София, открита сцена "Сълза и смях".

Второто предложение от Viva Arte Theatre през март носи красноречивото заглавие "Малко комедия" и събира на една сцена тримата големи: Асен Блатечки, Койна Русева И Калин Врачански. "Малко комедия" всъщност е не една, а цели две обединени театрални пиеси на А.П. Чехов. Човешките страсти в ситуации, които са ни ужасно познати – това са проблематиката в постановката. Отговор на зададените въпроси, обаче, е намерен чрез много смях по начин, типичен за гениалния руски автор и уникални интерпретиран от талантливия екип на Viva Arte.

Представлението може да гледате на 19 март в София (открита сцена "Сълза и смях"), на 26 март в Пловдив, на 27 март във Враца и 30 март в Бургас.

Сподели в: