Празнични цени на билетите в ТБА

За 6 май, празник освен на Българската армия, любимият ни ТБА прави жест към зрителите си. В дните 3, 4 и 5 май ще може да закупите билети за всички постановки на театъра през месеците май и юни на цена от 7 лв.

Ето и някой от заглавията, на които ще можете да се насладите на празнични цени:

10 май /сряда/ "ПОСЛЕДНИ ПОРЪЧКИ" – комедия, която ще ни припомни, че хуморът е най-добрия начин да разрешиш един проблем. Ситуацията в един английски бар става абсурдно комична, когато влиза чиновникът на Смъртта. За да си покрие дневния норматив, му е нужен доброволец. Ами сега…?

11 май /четвъртък/ "ШВЕЙК" – ще ви покани на по бира в компанията на  Вальо Танев и Герасим Георгиев – ГЕРО и с разказа за смешния, симпатичен и препълнен с перипетии войнишки живот.

12 и 25 май /петък и четвъртък/ "САЛОМЕ" – най-новото заглавие в Театър "БЪЛГАРСКА АРМИЯ". Режисьорът Диана Добрева, която ще видите и в главната роля на Саломе, поднася на зрителите текста на Оскар Уайлд по изключително съвременен и различен начин, който гали всички сетива.

13 май /събота/ "КОЛКО Е ВАЖНО ДА БЪДЕШ СЕРИОЗЕН" – една от най-виртуозно забавните комедии на Оскар Уайлд. За парадоксалния капан на любовта, който се разкрива пред очите на публиката благодарение на две лудо влюбени двойки.  В преследване на любовта си те стремглаво прелитат през комични недоразумения и абсурдни препятствия.

14 май /неделя/ "ДА РАЗЛАЕМ КУЧЕТАТА" – комедията, която "безпощадно" ще Ви разсмива с родното чувство за хумор, националният ни "гений" и с най-добрия приятел на човека – кучето.

20 и 27 май /събота/ "ВДИГАЙ ЗАВЕСАТА" – комедия за един изоставен, прашен и завещан театър. История за пътя, който извървяват пет жени една към друга, за обединяването им в едно семейство и бъдещето на тяхното завещание – в името на театъра.

27 май /събота/ "НОЖИЦА-ТРЕПАЧ" – спектакълът се завърта около мистериозното убийство на прочута в миналото пианистка. Всяка вечер представлението се допълва с нови импровизации, а публиката активно участва в разследването. Постепенно спектакълът се превръща от криминален комичен трилър в интерактивна, изпълнена със смях и искрено забавление комедия.

Но заглавията, за които може да закупите билети на специалната цена от 7 лв. през май и юни, не се изчерпват до тук:
"СЕКС, НАРКОТИЦИ, РОКЕНДРОЛ", "МНОГО ШУМ ЗА НИЩО", "ЖАН И БЕАТРИС", "ОТЕЛО", "ТАРТЮФ", "В ПОЛИТЕ НА ВИТОША", "ЖЕЛЕЗНИЯТ СВЕТИЛНИК", "ЗАВЕЩАНИЕТО НА ЦЕЛОМЪДРЕНИЯ ЖЕНАР", "ПИСМО ДО КАСАНДРА".

Сподели в: