"Правилата на любовта" от Ричард Темплар – специален подарък за Деня на влюбените

Всичко, от което се нуждаете, е любов. Така пееха "Битълс" и бяха прави. Всички мечтаем за любов, но само някои умеят да я постигнат безпроблемно. Такива хора лесно се сприятеляват и създават неподвластни на времето и кризите връзки. Те не са непременно красиви или много начетени, но със сигурност са щастливи. Има ли нещо, което тези хора знаят, а ние не? Да, те инстинктивно се съобразяват с правилата на любовта. Научете ги и вие.

"Правилата на любовта” съдържа сто простички ценни съвета за изграждане на здрави и вълнуващи отношения с любимите ни хора.

"Любовта не е трудна за овладяване, а и не съществуват тайни, които не знаете; въпросът е, че понякога губим перспективата и трябва да си напомним кое е истински важното и към какво трябва да се стремим, за да бъдат желаните връзки красиви и дълготрайни." – Ричард Темплар

След бестселърите "Правилата на живота" и "Правилата на богатството" Ричард Темплар ни предлага пътеводител в света на емоциите, който ще ни помогне да бъдем обичани и щастливи.

Корична цена: 12 лв.
Премиера: 9 февруари 2009 г.
Страници: 240
Издава: ИК Обсидиан
Превод: Здравка Славянова

* * *

Вижте още:
Правила за родители от Ричард Темплар – личен кодекс за отглеждане на щастливи деца

Сподели в: