По-малко от седмица до шоуто на Лепа Брена в Арена Армеец

По-малко от седмица ни дели от грандиознoто шоу на Лепа Брена в София на 3 декември емблематичната сръбска певица ще излезе пред публика в новата Арена Армеец – събитие, което ще отбележи триумфалното й завръщане на голяма сцена у нас 21 години след рекордния й концерт на Националния стадион „Васил Левски“.

С модерна визия и чисто нов албум, Лепа Брена е подготвила за многохилядната си българска публика главозамайващ спектакъл, сравним по атрактивност само с най-големите шоу продукции на най-актуалните световни изпълнители в момента.

Очаква се изграждането на сцената за грандиозния лайв на Лепа Брена да започне още в ранни зори на 1 декември, когато от Сърбия ще пристигнат два камиона с техника и 80 човека технически екип, които ще се погрижат за безупречното сценично обезпечаване.

Самата Лепа Брена ще дойде в София ден преди концерта и ще се подготвя за голямото събитие в пълен покой в луксозния си апартамент във Витоша парк хотел. Легендата на сръбската музика е пожелала при пристигането й да й бъде поднесен свеж портокалов сок, а в спалнята й да има ароматни индийски пръчици и релаксираща музика за медитация.

Билети за концерта на Лепа Брена на 3 декември в Арена Армеец София все още могат да бъдат закупени от Билетен център НДК, касата на Арена Армеец и разпространителската мрежа на Eventim  на цени между 30 и 60 лв.

От една седмица в продажба са и ВИП билети, включващи кетъринг и питие. Повече информация за стандартни и пакетни билети за шоуто на Лепа Брена може да бъде намерена на Eventim.bg.

Сподели в: