„Пощенска кутия за приказки“ представя темата „До доказване на противното“

Поредното четене в „Пощенска кутия за приказки“ ще представи темата „До доказване на противното“ на 8-ми май от 19:00 ч. в столичния Sofia Live Club, където всеки е поканен да се присъедини към нашата все по-многобройна компания. Финалното за сезона четене ще продължи с музика на живо в изпълнение на RUBIKUB, Дидо от Д2 и Филип Гаврилов – FEEL и Algoriddim.

„Пощенска кутия за приказки“ е проект на Гери Турийска, който вече повече от две години събира и представя истории, подчинени на месечна тема. За всяко четене се селектират десет атрактивни разказа, които се представят пред публика от популярни лица-актьори, музиканти, журналисти. Сред темите до момента са „Вашето обаждане е важно за нас“, „Аз си знаех, че ще стане така“, „Всичко ще бъде наред“, „Любовни писма“, „Повече няма да правя така“, „Отворено писмо“, „Не е това, което изглежда“, „Градски легенди“ и др.

Темите са отворени за проза, поезия, музика и всичко онова, което провокира или е носител на творческия дух. Писмата могат да се изпращат на kutiazaprikazki@abv.bg анонимно или с подпис, в зависимост от желанието на автора. В предстоящото четене участие ще вземат Ани Михайлова, Златин Цветков, Дидо от Д2, Венци Мицов, Драго Симеонов, Биляна Петринска, Теодор Михайлов, Силвия Петкова, Свилен от Остава и др.

Нашият партньор PROGRAMATA отново ще избере свой фаворит, чиито текст ще бъде поместен на страниците на изданието. Неговият автор ще получи и специален подарък -2 билета за концерта на Андреа Триана на 23 май в Sofia Live Club.

„Пощенска кутия за приказки” е с вход свободен на 8 май, сряда в Sofia Live Club от 19:00 ч., а настроението е гарантирано от Jameson Irish Whiskey.

Прилагаме три от историите, прочетени в последното издание на „Пощенска кутия за приказки“:
http://www.youtube.com/watch?v=IbgBZSzCxPw – Кедъра
http://www.youtube.com/watch?v=Snw5yepF-0k – Мария Илиева
http://www.youtube.com/watch?v=WEIzXkGpY40 – Биляна Петринска

Сподели в: