„Пощенска кутия за приказки“ представя темата „Градски легенди“

Време е за поредното четене в „Пощенска кутия за приказки“. Десетки прекрасни истории препълниха пощата за предстоящото издание на инициативата. Темата „Градски легенди“ ще бъде представена на 10-ти април от 19:00 ч., в столичния Sofia Live Club и всеки е поканен да се присъедини към нашата все по-многобройна компания.

„Пощенска кутия за приказки“ е проект на Гери Турийска, който вече повече от две години събира и представя истории, подчинени на месечна тема. За всяко четене се селектират десет атрактивни разказа, които се представят пред публика от популярни лица-актьори, музиканти, журналисти. Сред темите до момента са „Вашето обаждане е важно за нас“, „Аз си знаех, че ще стане така“, „Всичко ще бъде наред“, „Любовни писма“, „Повече няма да правя така“, „Отворено писмо“, „Не е това, което изглежда“ и др.

Темите са отворени за проза, поезия, музика и всичко онова, което провокира или е носител на творческия дух. Писмата могат да се изпращат на kutiazaprikazki@abv.bg анонимно или с подпис, в зависимост от желанието на автора.

В предстоящото четене участие ще вземат Мария Илиева, Светльо Витков, Камен Алипиев- Кедъра, Feel, Ники Кънчев, Биляна Петринска, Емил Джасим, Митко Павлов, Ирина Бъчварова, Васил Русев, Димо ПИФ.

Нашият партньор PROGRAMATA отново ще избере свой фаворит, чиито текст ще бъде поместен на страниците на изданието. Неговият автор ще получи и страхотен подарък – билет за мега концерта на DEPECHE MODE.

„Пощенска кутия за приказки” е с вход свободен на 10 април, сряда в Sofia Live Club от 19:00 ч., а настроението е гарантирано от Jameson Irish Whiskey.

Прилагаме три от историите, прочетени в последното издание на „Пощенска кутия за приказки“:

http://www.youtube.com/watch?v=eeB0ddCmWdY – Радослав Бимбалов
http://www.youtube.com/watch?v=75BwjPIhwGA – Ненчо Балабанов
http://www.youtube.com/watch?v=cUf2FT54_B0 – Драго Симеонов и Ясен Зердев

Сподели в: