"Почти нормален" – нов филм на Уди Алън

"Почти нормален" е новият филм на Уди Алън, на който той е сценарист и режисьор. И сякаш това не е достатъчно, ами във филма участват пълен комплект звезди: ХоакинФиникс, Ема Стоун, Паркър Пози, Джейми Блакли, Бетси Ейдъм, Итън Филипс. По жанр е мистъри, драма, а оригиналното му заглавие е Irrational Man. Можете да го гледате в кината от 27 ноември.

Накратко за филма:

Ейб Лукас е професор по философия, чиято воля за живот се събужда след като извършва ексизстенциална постъпка. Скоро след като пристига да преподава в колежа на малък град, Ейб се обвързва с две жени: самотната професорка Рита Ричардс, която се надява той да я спаси от нещастния й брак, и най-добрата си студентка Джил Полард, която става и най-близката му приятелка.

Чиста случайност променя всичко, когато Ейб и Джил дочуват разговор между непознати, и се оказват въвлечени в неговия сюжет. Едва след като прави своя съзнателен избор, Ейб е в състояние да прегърне живота отново. Но това негово решение поражда ред събития, които ще се отразят завинаги на него, Джил и Рита.

***
Световенразпространител: Filmnation, Държава: USA, Разпространител: BS Films/Лента
 

Сподели в: