Почитат Църо на концерта на Ministry в събота

На 12 юли 2008 г. по време на първия и последен концерт на Ministry в София ще отдадем специална почит на Михаил Яланджиев Църо. Изобщо, цялата съботна вечер ще бъде посветена на талантливия ни барабанист, отишъл си внезапно точно преди 10 месеца. Не случайно и на плаката за шоуто е написано: "For Tzuro", уточняват организаторите от Тангра Мега Рок и Sofia Music Enterprises.

Концертът ще бъде открит със сет на Alien Industry – една от групите, в чийто състав Църо бе основна съставна част. По време на тяхното шоу публиката в залата ще бъде призована от Здравко, Фънки, Тери, Дани и Елмо НЕ да запази мълчание или нещо подобно, а напротив – всички заедно да вдигаме максимално много шум, да ръкопляскаме и викаме в продължение на поне 5 минути за Църо! Защо ли? Защото, както бе изтъкнато и от самите Alien Industry:

"Църо беше рокенрол барабанист, който се опитваше да събори небето, по дяволите!"

Наред с това концертът на Ministry в София ще бъде още по-специален и поради уникалния екран, носен от Ал Юргенсен и компания специално за актуалното им прощално турне C U LaTour 2008. Гигантското видеосъоръжение с рамери 13 на 5 метра ще пристигне в България заедно с групата в деня на шоуто и ще бъде разположено в дъното на сцената, предлагайки на зрителите уникални видео преживявания по време на целия сет на американските индъстриъл метъл кръстници.

Концертът на Ministry и Alien Industry на 12 юли 2008 г. в зала "Христо Ботев" ще започне в 21:00 часа (вратите на залата ще бъдат отворени в 20:00 часа), а билети по 25 лева все още се намират в билетния център на НДК и мрежата на TicketPro.bg. В събота цената им ще бъде 30 лева.

Сподели в: