Почитатели на различни изкуства

Ателие – галерия “Арт Муза” Ви кани на Литературно четене на Александра Ивойлова
10.05.2007, четвъртък от 18, 00 ч.

Галерия “Арт Муза” има амбицията да среща почитателите на различните изкуства на своя територия.
Тя продължава поредицата от литературни вечери и на 10 май 2007 г. от 18.00 ч. ще представи Александра Ивойлова. Тя е поетесата, художник и музикант и сега ще сподели с почитателите на словесното изкуство своите най-нови поетически откровения.

Естествен фон на проявата е изложбата “Авторите на Арт Муза”, събрала 30 от най-интересните художника, с които галерията работи.

И

Мариана Тонева “Пробуждане” – живопис
14 – 29.05.2007

Откриване: 14.05.2007, понеделник от 18.00

Мариана Тонева е самобитна художничка, която ни води към едно духовно пътуване навътре в себе си. Чрез него тя открива любовта и отправя послания за пробуждане. Изкуството, което създава – огнено и темпераментно, преплита сакрални мотиви, символни импресии и абстрактни форми. То е индивидуално и борави с ясни и изчистени формули, изведени от света около нас и вътре в нас. Цветът е категоричен и завладяващ.
Свободата да бъде себе си я превръща в творчески оригинален автор, съчетал експресивност и откровеност, и както споделя тя – “смисълът на изкуството не е в това, което творецът е създал, а в това, което Бог сътворява чрез него.”

Сподели в: