Посрещаме Свети Патрик с музикантите Laura Vane и The Vipertones

На 17 март Военният клуб отваря врати за Jameson Global Party. На тази дата милиони хора по света посрещат най-международния-национален-ирландски празник – Денят на Свети Патрик.

19 столици от 5 континента ще наблюдават сцената на Военния клуб. На нея в 22.00 часа ще излезе новоизгряващата англичанка Laura Vane с музикантите от The Vipertones.

Laura Vane започва кариерата си преди 8 години с авторски парчета в разнообразни стилове като соул и фънк, R&B, електроника и поп. Партнира си с имена като Gnarls Barkley, MJ Cole и The Streets. Определят гласа на Laura като среща на вокалите на Etta James и Janis Joplin. Нейните живи вокали не са за изпускане!

Гостите на партито имат повод да се чувстват по-специални, тъй като тази година София, заедно с Дъблин и Йоханесбург, е сред най-горещите точки на най-глобалното парти. Чрез директна видео връзка шведи, французи, руснаци, немци и повечето европейски столичани ще наблюдават от големи екрани Groove Armada на сцената в Дъблин, DJ-ите Ricardo da Costa и Harael Salkow от Йоханесбург и Laura Vane & The Vipertones от софийския Военен клуб. За всички, който нямат възможността да празнуват, трите партита ще бъдат излъчвани пряко в официалната фен страница на Jameson във Facebook.

След едночасовото изпълнение на гост-музикантите, ритъмът на партито остава в ръцете на англичанина Smoove – класик във фънки сетовете и брейкбийта. Под неговия ритъм ще танцуват момчетата, които не познават гравитацията – Electric Force Crew.

Всичко това на 17 март от 22.00 часа във Военния клуб. Вход на мястото на събитието на цена от 10 лева.

Сподели в: