Последното парти за край на летния сезон

На 7 септември Метрополис и vivatel организираха грандиозно безплатно плажно парти на Alcohol beach в Лозенец, което ще стартира в 13 часа с участието на Оскар Де Ривера, ди джей Смърф, ди джей Стивън и Ясен Петров.

Носителят на наградата откритие на 2006 на испанското издание на dj mag, Оскар Де Ривера, е на сцената от близо 16 години, като за това време мадридчанинът е успял да стане едно от най-важните имена на лейбъла на Чус и Себайос Стерео. Стилът му е модерен микс от хаус, трайбъл и електро, поднесен със заразителен испански темперамент.

“Оскар де Ривера е страхотен ди джей, който знае как да забавлява всякаква публика”, споделя ди джей Стивън. “Нямаше по-подходящ избор от него за партито ни на 7 септември, но няма да скрия, че не ние го открихме. Един от най-големите клубове на остров Ибиса – Амнезия го оцени подобаващо и го покани за резидент там всяка сряда през този сезон.” “Убеден съм, че музиката му си подхожда идеално с неповторимата атмосфера на Alcohol beach – свободна, усмихната и слънчева. Идеална, за да съхраним морските си емоции чак до другото лято”, добави ди джей Смърф.

Сподели в: