Последни детайли преди шоуто на соул кралицата Terri Walker

Остават броени дни до един незабравим лайв с уникалния глас и непринуден сексапил на кралицата на английския соул Terri Walker.

Предстоящото участие е първото гостуване на Terri Walker в България и ще се състои този петък (21 април) в Sofia Live Club от 22:00ч.

Благодарение на подкрепата на шотландското уиски Grant’s, цените на билетите на входа в деня на концерта остават на цени от 45 лв.

Концертът започва в 22:00ч., затова организаторите призовават за навременно пристигане и настаняване в клуба. Вратите отварят малко след 20:00ч.

За пълноценно и приятно преживяване по време на шоуто, организаторите молят за премерена и възпитана употреба на мобилни устройства. В Sofia Live Club няма да се допуска внасянето на застрашаващи здравето опасни предмети.

Terri Walker, която очакваме с огромно нетърпение да се качи на сцената на Sofia Live Club на 21 април, е изключително щастлива, че ще бъде у нас и поздравява своите фенове в България. Вижте поздрава й тук.

Билетите за концерта на Terri Walker у нас може да намерите в OMV, The Mall, билетен център НДК, в мрежата на Eventim.bg и онлайн тук.

Следете събитието на официалната му Фейсбук страница.

Сподели в: