Последен ден за промоционални билети за концерта на Енио Мориконе

Днес, 7 октомври е последният ден, в който може да купите билети на промоционални цени за първия концерт на Енио Мориконе в Зала Армеец в София, на 10 декември.

За всички почитатели на филмовото изкуство и ценители на красивата авторска музика, Енио Мориконе ще представи първия си спектакъл в България в навечерието на Коледа.

Енио Мориконе е живият символ за емблематична и въздействаща филмова музика. Носител е на десетки международни награди през дългогодишната си практика. Роден в годината, останала в историята с първото връчване на наградите на Филмовата академия – Оскар, сам става носител на престижното отличие през 2007г. за цялостно творчество за над 500 продукции.

Филмовите шедьоври "За шепа долари", "Добрият, лошият и злият", легендарните "Имало едно време в Америка", "Недосегаемите" и изящният "Малена", както и криминалният сериал "Октопод", новите продукции "Джанго без окови" и "Най-добрата оферта", за пореден път показват финото творчество на Енио Мориконе и неизчерпаемите му запаси с вдъхновение.

На въпроса коя емоция се пресъздава най-трудно със средствата на музиката, авторът е категоричен, че това е любовта. За себе си казва, че музиката е неговото житейско призвание и не гледа на работата си като на грандиозен успех. Добавя, че е повече от нетърпелив от срещата си с българските музиканти от Класик ФМ и вярва, че заедно ще поднесат великолепен коледен подарък на българската публика на 10 декември.

За спектакъла в България Маестрото пристига с международно признатите имена на музикалната сцена Сузана Ригачи, Роко Дзифарели и др. Оркестърът и хорът на Класик ФМ също ще са съществена част от концерта на 10-ти декември, 2013 г. в зала Арена Армеец, София, организиран от Ивент Зона.

Билети за събитието на промоционална цена все още може да намерите до 8 октомври на https://www.tixgate.com/bg/event/ennio-morricone-concert/222/, http://ticketsbg.com/event.php?id=1045, на касите на Easy Pay в цялата страна и касата на „Кантус Фирмус”в зала „България”.

След 08.10.2013 г. билетите ще бъдат на цени между 60 лв. и 200 лв.
 

Сподели в: