Посетете новия хип-хоп купон на T.H.A Бучката & Drunken Ma

Дори и на хората, които не следят детайлно развитието на хип-хоп културата в България, трябва да им е направило впечетление следното нещо: как така на всеки по-голям хип-хоп концерт през последните месеци се споменават две имена- T.H.A. Бучката & Drunken Ma?

Още от участията на Second Level и Monsters Of BG Hip Hop във Варна хип-хоп фестивалът в Black Box на 14 февруари и други концерти си личеше, че "кучетата" в Squad-а са неспокойни и се задава буря.

2008-ма в БГ хип-хоп календара се очертава годината на Кучетата!
Четири нови албума (дуетен албум T.H.A. Бучката & Drunken Ma, албум feat. BG All Stars, общ албум на T.H.A. и М.К. и албум на Da Dark Siloz), няколко клипа, различни фийчъринги в други проекти, съчетани с множество концерти, са само част от нещата, които можем да очакваме от момчетата в студио "Нова" за тази година.

Първата вълна от нова продукция на Dog Squad, T.H.A. Бучката и Drunken Ma ще бъде отприщена на 4 април в столичния клуб Бонис.
Рамо до рамо с „Отшелника Бу” и „Пияния Майстор” на микрофоните в Бонис като гост участници ще можем да видим Сарафа и Андре от Rapton, Деньо и Сенсей, Killa-K от X-Team, GEM (Зелената Камора), а също и Вальо Night, Н. Котич и Марин Ски от Dog Squad.
Повече няма какво да се каже…остава да се види и чуе!

Всички ценители на добрия звук, креативни бийтове и актуални текстове да заповядат този петък в Бонис на бул. Витоша  1а (срещу Съдебна палата). Началото е в полунощ, а входът е 4лв.

Сподели в: