Поредно издание на Лигата на разказвачите

Както всяка последна сряда на месеца Kafene.bg и Катя Атанасова ви канят да опитате късмета си в поредната среща на "Лига на разказвачите". Денят и мястото на срещата са известни за всички почитатели на Лигата: тази сряда (28 ноември,) клуб "Грамофон", началото – 20 ч.

И тъй както зимният сезон напомня за себе си с коледната украса по витрините на магазините, така и темата ни този път също навлиза в стилистиката на зимната атмосфера – с една дума: "Студен". В рамките на 5 минути любителите на модерния текст ще трябва да импровизират по зададената тема, а авторитетното жури ще излъчи победителя, който ще грабне голямата награда от 100 лв.

Миналата среща на Лигата,чиято тема ме "Вампири и таласъми"  оглави разказа на Иво – Диабло за страшна история от преди сто години, случила се при Петроханския проход и заслужено отнесе със себе си грамота, плик с пари и много усмивки.

Всеки може да вземе участие в надпреварата,стига да има желание, да е зареден с купища положителна енергия и оригинални истории с неочакван обрат 🙂

Очакваме ви!

Сподели в: