Поредица от безплатни уеб семинари

В рамките на три уебинара две от световните фигури в коучинга ще разкрият практически приложими коучинг и лидерски инструменти по методологията на един иновативен за България коучинг подход.

Водещи на събитията ще бъдат самите създатели на новаторската методология Power Coaching® with Mind-Kinetics® – Бетска Кей-Бър и Джон Бър.

На живо от Канада те ще предизвикат българската публика да мисли и действа от позицията на силния и иновативен лидер, благодарение на мощния и световно признат инструментариум на една от най-авторитетните коучинг компании с 20 години опит и множество международни отличия в сферата.

За да предизвикат интерес и разбиране от страна на българската публика, домакините на предстоящите уеб семинари отправят своята покана чрез кратко видео.

Първият уеб семинар "Be a STAR LEADER" ще се проведе на 21 март и ще обогати знанията и уменията на всеки, който: 
– Изпълнява функцията на мениджър, директор "Човешки ресурси", обучител или лидер;
– Желае да се сдобиете с умения и инструменти, които да допринесат за неговите лидерски позиции, увереност, положителна промяна и растеж;
– Желае да придобие несравним набор от коучинг умения, специално създадени за изграждане на лидерски компетенции и постижения;
– Стреми се да бъде Whole-Brain thinkers – да води останалите напред с ум и сърце;

Повече информация е налична във Facebook страницата на събитието, в платформата за регистрация, както и в официалния уебсайт на домакините.

Сподели в: