Поп певицата Тони с нова песен – "How Long"

Тони е най-новото лице и посланик на добра воля на И АЗ МОГА. Тя и музикантите Краси Тодоров (D2), Росен Ватев и Радослав Славчев посвещават песента „HOW LONG?“ на инициативата за интегриране на деца с увреждания в обществото I CAN TOO.

Сингълът вече получи адмирации от българската публика и даде заявки да се превърне в световен хит. Освен с модерно брит звучене, песента пленява и със социалната си насоченост, която  прозира в текста.

„В света има много разруха и отчаяние. Всеки един от нас трябва да вземе решение и след това да поеме лична отговорност, да внесе светлина в живота на другите. Този, който помага на другите, е като диамант, който подава ръка на други скъпоценни камъни да излязат от тъмнината  и да светят наравно с другите.” – разказва в песента си певицата.

Целта на това парче е да набира средства за актуалната цел на И АЗ МОГА – Център за деца с аутизъм в гр. Пловдив. Клипът към него ще е носителя и разпространителя на sms номерата: 14 15 и тел.: 09005 14 15 – за набиране на средства.   

Клипът беше заснет на 27-и март в Склада – едно наистина уникално място, което собствениците предоставиха безвъзмездно на И АЗ МОГА като снимачно пространство.
Екипът, който реализира заснемането му, се включи абсолютно благотворително:
– Режисьор на видеото – Васко Стефанов;
– Оператор – Владимир Михайлов;
– Виктор Димчев (Travel TV) – снимачна техника и екипа на сета;
– За грима на клипа се погрижи Слав и Анна Андреева;
– Стайлингът бе дело на Хубен Хубенов.

Клипът ще изненада публиката с интересен сценарий. Зад камерата, освен поп-изпълнителката и нейната банда, застанаха и редица популярни лица, сред които: момчетата от бой-група 032, Весела Бонева и Светльо, музикантите от Стерео стая – Криста, Мона и Боян, Явор Захариев, танцьорът Раул Торес, Тити Папазов, кабаретната актриса Елена Костова и актьорите Гергана Плетньова и Георги Николов и др.

При заснемането на масовата сцена, в края на снимките, фенове и подръжници на инициативата се снимаха с тениски I Can Too и пяха заедно с Тони, в подкрепа на децата с увреждания.

Очаквайте клипа през май!

Снимките са предоставени от: Цветелина Панева, Studio Proto / Елеонора Костадинова, Виктор Димчев

Сподели в: