Поне 4 идеи да станеш от компютърния стол и се забавляваш в Game Castle

Game Castle (Гейм Касъл) – замък на игрите, забавленията и различните преживявания

Екипът му има социална мисия – да изкара хората от заведенията, да ги вдигне от компютърния стол, да отлепи погледите им от телефоните и таблетите, и да предложи различни форми на забавление – игра на живо с други хора.

Game Castl е една от най-добрите и харесвани ескейп стаи в България – Колекционерът – Мисията Невъзможна. Ескпейт стаята е малко приключение (real life quest), изпълнено със загадки. Затварят ви в помещение, в което трябва да откриете множество предмети и подсказки, да решите поредица от пъзели и загадки с цел да изпълните мисия, и да излезете от помещението. И вичко това трябва постигнете точно за 60 минути. Все едно участвате във филм, в който вие сте актьорите и вие определяте как се развива сюжетът и какъв е финалът.

Има и център за бордови и социални игри с модератор (човек, който ви обяснява игрите и ви помага да ги играете). Социалните игри не са толкова популярни в България както на запад, у нас сега набират известност. Техните правила са прости, сравнително краткотрайни, с много комуникация между играчите, като целта е максимална веселба и настроение. Не случайно на запад ги разпознават под имената “Party games” или „Ice breakers”. Интеракцията между играчите е например пазарлъци, блъфиране, изпълняване на роля, съюзяване, логично елиминиране и др.

Предлагат се стандартни и нестандартни тиймбилдинг програми, и игри с цел подобряване не комуникацията, сплотяване и работа в екип.

1. Програмата „Аз мисля с ръцете си", където на групата са зададени конкретни задачи за построяването на незнаен проект от Лего блокчета. Ако всеки си изпълни задачата, проекта е успешен.

2. Работна група по Ритмология – участвате в игра с ритми, които се изпълняват само с човешкото тяло. Получавате видео запис за спомен.

3. Караоке с професионални перкусионни иснструменти след кратък инструктаж по ритмика.

4. Програма "Treasure hunt" ("Лов на съкровища") за възрастни и "Scavenger hunt" за децата.

В крак със световните класации и ранг листи на социалните и бордови игри Game Castle разполага с най-популярните игри, които могат да се изпробват, преди да се купят.

Опитни модератори са на разположение за енергични игри или за съставяне на индивидуални програми, за анимация и забавление на големи и малки групи. Смехът и настроението са гарантирани.

 Заповядайте на незабравимо приключение в сърцето на София!

Вижте още:
Eдуард Калъпов: Game Castle е място за игри, забавления и сплотяване на екипа

Сподели в: