"Полтъргайст" – съвременен прочит на класическия трилър

Приложено ще откриете информация за предстоящия да излезе този петък (5 юни) съвременен прочит на класическия хорър ПОЛТЪРГАЙСТ. Филмът е в кината на 3D и обещава разтърсващо изживяване. За повече информация и интересни факти около продукцията съм на ваше разположение.

За филма

Историята на филма проследява живота на семейство, което се нанася в новата си къща в тихо предградие. Животът им е внезапно преобърнат, когато разбират, че не са сами в новия си дом. Свръхестествени сили също живеят в къщата и скоро най-младият член на семейството – сладката Мадисън, става тяхна жертва. За да спаси отвлеченото момиченце, преди то да е изчезнало завинаги, семейството трябва да обедини сили и да се пребори с неканените гости.

ПОЛТЪРГАЙСТ е класическа история за къща, населена с духове, и семейство, което трябва да се изправи пред най-големите си кошмари. Новият филм на 3D обаче ще накара зрителите в киносалоните да се почустват като качени на влакче на ужасите. Режисьор е легендарният Сам Рейми (Злите мъртви и Гняв).

Сподели в: