Поли Генова представи песента си за "Евровизия"

"Един живот не е достатъчен" е песента, която не само разплака Бийонсе Ноулс, но е и във финалната програма на българското издание за Евровизия 2009. Песента на младата певица Поли Генова вече има атрактивен видеоклип, който бе представен пред журналисти и колеги на изпълнителката в столичен клуб. Сюжетът на видеото е разказ за историята на едно влюбено момиче, което се опитва да събере парченцата на своето щастие. Всеки път, когато това момиче пада, съумява да се изправи с нови сили, защото както и в песента се пее- един живот не е достатъчен.

Режисьор на ефектния клип е Венелин Георгиев, който заснема видеото на различни места в София. Някои от атрактивните рокли във видеоклипа са дело на миналогодишната носителка на наградата на Академията за мода "Златна игла" Аля Милушева.

Специални гости на премиерата на видеоклипа бяха Силвия Кацарова, Йорданка Христова, Стефан Димитров и конкурентът на Поли Генова в надпреварата за Евровизия – Дани Милев. Всички те поздравиха младата изпълнителка за страхотната песен и й пожелаха големи успехи.

Повече за песента и конкурса Евровизия тук:

Beyonce плаче на парчето на Поли Генова

Сподели в: