Покана за Stereo (love) – един независим проект на Весела Казакова и Елица Матеева

След новогодишните дълги празници проект "Дебюти на границата" и Център за култура и дебат “Червената къща“ Андрей Николов” (ул. “Любен Каравелов” 15) имат удоволствието да ви поканят да се насладите отново на 12 януари (понеделник) от 20.00 ч. в Червена зала на:

Stereo (love)

Един независим театрален проект на Весела Казакова и Елица Матеева
Текст: Елица Матеева и Весела Казакова, Режисура: Елица Матеева, Хореография: Красен Кръстев, Сценография и костюми: Александър Смолянов, Музика: Весела Казакова, Актьори: Весела Казакова, Вежен Велчовски и Богдан Казанджиев, Глас: Красен Кръстев, Клип: Junk Brothers, звук Shmidt Studio, Емилиян Гацов- Елби

С любезното съдействие на Фондация „МОСТ”, Национален център за театър и Киров консулт.
Спектакълът е участвал в Малък сезон в Театрална работилница Сфумато (2005), Международен театрален фестивал “Сцена на кръстопът”- Пловдив (2005); гостувал е също така и на “Йежи Гротовски и Томас Ричардс център”- Понтадера, Италия (2006) и е в специалната селекция на Международния фестивал Balkan Black Box – Берлин (2008).

Текстът Stereo (love) е номиниран на Националния конкурс за българска драматургия на името на “Иван Радоев”- Плевен 2005.

Представянето на “Stereo (love)” в Червената къща е част от проекта “Дебюти на границата”, осъществяван с подкрепата на Швейцарската културна програма в България.

На български език.
Продължителност: 50 мин.
Вход: 7/5 лв.

Сподели в: