Покана за 5-ти рожден ден на Kafene.bg с премиерата на книгата "Поетично кафене"

Неусетно изминаха 5 години от създаването на сайта за култура, изкуство и свободно време Kafene.bg. Kafene.bg се превърна в любим проект на целия ни екип! В продължение на 5 години екипът ни ежедневно влага много старание и любов в създаването на сайта.

Можем да се похвалим, че Kafene.bg се превърна в оазис за ценителите на изкуството и културата, които ежедневно намират информация за културния живот в страната, за постиженията на родните артисти у нас и зад граница, както и могат да прочетат откъс от хубава книга или да участват в многобройните ни конкурси.

Едни от най-значимите инициативи на Kafene.bg са Да преброим паметниците на Левски и месечните ни сбирки за споделяне на стихове – Поетично кафене, което се разраства все повече.

Именно този проект решихме да свържем с 5-ия рожден ден на Kafene.bg, издавайки сборника "Поетично кафене" с авторска поезия на участниците. Надяваме се да зарадваме всички почитатели на поезията с прекрасни стихове от съвременни български поети.

Каним всички приятели на Kafene.bg на премиерата на сборника "Поетично кафене", чаша вино и празничната торта!

Заповядайте, на 14 юли в 16.30 ч. в Книжен център „Гринуич“, София на бул. „Витоша“ 37 (с входове откъм „Витоша“ и „Солунска“)

Ще се радваме да споделите с нас този вълнуващ момент!

Благодарим на всички наши читатели, че са неотлъчно с Kafene.bg през всички тези години, както и на нашите приятели и партньори! Надяваме се заедно да продължим да работим за популяризиране на родното
изкуство и култура.

Специални благодарности и на нашите домакини от Книжен център Гринуич.

Очакваме ви!

Сподели в: