Поети предчувстват лятото в "Поетично кафене"

Месец май започна, но сигурни сме, че всички вече предчувстваме лятото. Искаме го, чакаме го, плануваме го. Затова избрахме темата за новото ни "Поетично кафене" да бъде "Къде си, лято?".

Рециталът ни ще се състои на 4 юни, събота, от 17:00 ч. в кафе-клуб "Влайкова". Пригответе си до 2 авторски стихотворения само по темата. Нека заедно и поетично да привестваме най-бленуваният сезон в годината! При повече от 15 участници, всеки ще може да прочете само 1 стихотворение.

Не е необходимо предварително записване, нито вход за участие. Ако имате въпроси, може да ги задатете и във фейсбук страницата ни.

Повече за "Поетично кафене":

"Поетично кафене" е проект на сайта за изкуство, култура и свободно време "Kafene.bg", който провеждаме от 2008 г. Събираме се периодично, за да четем свои авторски стихове/кратки импресии по зададена тема. Срещите ни нямат състезателен характер, а имат за цел да споделим общата си любов към красотата на поезията. Естествено поетите, като хора на изкуството, имат нужда от зрители, затова каним не само автори, но и аплодираща публика, която обича рециталите. От 2016 г. провеждаме срещите четири пъти годишно в "Кафе-клуб Влайкова".

Сподели в: