Поетично четене – Булевард

Здравейте скъпи читатели!

Есенните листа обагриха улици и булеварди с топли златисти краски. И макар гледката да е много красива и вдъхновяваща, тя малко или много ни навежда на меланхолия по отминалото лято – дългите слънчеви дни неусетно отстъпиха пред есенния хлад.

Тази меланхолия остави своя отпечатък  в последното поетично четене в театър "София" на тема "Есен", провело се на 9 ноември, но в крайна сметка надделя жизнеутвърждавата енергия на чистата поезия, която всички участници споделиха с останалите с усмивка на уста.

Такава очакваме да бъде и следващата ни поетична среща на тема "Булевард", която ще се проведе отново в театър "София" на 23 ноевмри от 17 ч. Ще се радваме да видим там още повече поетични таланти, които заедно със специалното участие на актьори от театър "София" ще направят следобеда специален.

Не забравяйте да вземете и своите приятели, които ще ви подкрепят и аплодират!

Ако сте участвали в онлайн конкурса на Kafene.bg за Есенна поезия, не забравяйте да проверите дали сте сред печелившите от 18 ноевмри нататък, тъй като на предстоящото поетично четене официално ще бъдат връчени наградите на победителите от конкурса!

Очакват ви чудесни изненади от Kafene.bg и театър "София" и приятно настроение!

Регистрирайте се за участие тук!

Поетични четене на тема "Булевард"
Театър "София", 17 ч.
Вход 1 лв.

Сподели в: