Поетично Кафене юни е на тема "Огледало"

През юни ще бъде последното преди лятната почивка Поетично кафене. Голяма част от авторите които посещават редовно нашите сбирки, имат издадени книги или публикации. В тази връзка на последното издание решихме всички да представят своите реализирани творби, които са тяхно отражение. Именно затова темата на юнското Поетично кафене е "Огледало".
Разбира се няма да пренебрегнем и тези, които нямат издадени творби, с удоволствие ще чуем и техните поетични вдъхновения по темата.

Поетично кафене ще се състои на 10 юни, неделя, от 16.00 часа в Студио 5 в НДК.

Очакваме с нетърпение да се огледаме във вашите чуваства изразени с поезия.

Ако сте любител на поезията, заповядайте на нашето Поетично Кафене! Обещаваме да се насладите на прекрасна авторска поезия и да изпием заедно чаша кафе.

Вход 2 лв.

Регистрирайте се за Поетично Кафене

За Поетично кафене:
Поетичните кафенета са традиционни ежемесечни сбирки на Kafene.bg, на които четем стихове и импресии по зададена тема, авторски, но също така и любими чужди творби. Срещите ни нямат състезателен характер, а имат за цел да споделим общата си любов към красотата на поетичното изкуство. Естествено поетите, като хора на изкуството, имат нужда от зрители, затова каним не само автори, но и аплодираща публика, която обича рециталите.

Сподели в: