"Поетично кафене" през юни на тема "Шапка свалям"

Приятели на поезията, бързаме да обявим следващата тема и датата за новата ни среща. Както може би по-наблюдателните от Вас са забелязали от снимките ни, често участници и гости на нашите поетични кафенета са с елегантни и оригинални шапки. Ето защо решихме новата ни тема да е "Шапка свалям". Пожелаваме Ви вдъхновение и попътен вятър! И дръжте шапките да не литнат! 🙂

Заповядайте отново в приятната градина на "The Bookies" на 09 юни от 15.00 часа. Ако все още не знаете адреса: гр. София, ул. "Доспат" 37.

Ако сте любител на поезията и все още не сте посетили Поетично Кафене – Очакваме ви! Обещаваме да се насладите на прекрасна авторска поезия и да изпием заедно чаша кафе.

Регистрирайте се за Поетично Кафене

За Поетично кафене:
Поетичните кафенета са традиционни ежемесечни сбирки на Kafene.bg, на които четем стихове и импресии по зададена тема, авторски, но също така и любими чужди творби. Срещите ни нямат състезателен характер, а имат за цел да споделим общата си любов към красотата на поетичното изкуство. Естествено поетите, като хора на изкуството, имат нужда от зрители, затова каним не само автори, но и аплодираща публика, която обича рециталите.

Сподели в: