Поетично кафене през май на тема "Де е България"

Христос Воскресе, приятели на позията! Желаем светлина в душите и усмивки по лицата! Да не забравяме и много ново творчеко вдъхновение 🙂 Ще ви е нужно за следващата ни среща на 19 май, а темата този път е "Де е България".

Както обещахме ще се постараем да направим срещата ни на открито. Ще ви очакваме на 19 май от 15.00 ч. в The Bookies (София, ул.Доспат 37). Носете си стихове, добро настроение и хубаво време! 🙂

Ако сте любител на поезията и все още не сте посетили Поетично Кафене – Очакваме ви! Обещаваме да се насладите на прекрасна авторска поезия и да изпием заедно чаша кафе.

Вход 2 лв.

Регистрирайте се за Поетично Кафене

За Поетично кафене:
Поетичните кафенета са традиционни ежемесечни сбирки на Kafene.bg, на които четем стихове и импресии по зададена тема, авторски, но също така и любими чужди творби. Срещите ни нямат състезателен характер, а имат за цел да споделим общата си любов към красотата на поетичното изкуство. Естествено поетите, като хора на изкуството, имат нужда от зрители, затова каним не само автори, но и аплодираща публика, която обича рециталите.

Сподели в: