Поетично кафене – Зелено

Мили читатели,

След чудесните ни впечатления и радушния прием от страна на участниците и зрителите на първото Поетично кафене, дойде време да обявим и второто издание на конкурса за авторски стих . С нетърпение чакаме датата, в която отново ще се съберем за поетично четене по две причини: първо защото тогава настъпва астрономическата пролет и второ – защото тази мисъл ни вдъхновява и ни настройва на една много лирична пролетна вълна.

И по същество: заповядайте  на 22 март от 16.30 ч. в кафенето на Младежкия театър, въоражени с до три авторски стиха на тема "Зелено". Преди това се регистрирайте за участие и ни изпратете поне един от вашите стихове на адрес konkurs@kafene.bg като не забравяте да напишете името си, точния си адрес и телефон за връзка.

Журито отново ще бъде в същия състав  – представители на Kafene.bg и Младежки театър "Николай Бинев" ще оценяват както качествата на самия стих, така и умението ви да го накарате да оживее, да плените публиката с неговата сила.

За победителя ще има почетна грамота и елегантна захарничка с логото на Kafene.bg. Двамата му подгласници също ще отнесат грамота и роман от водещи български издателства. За тримата ни участници, класирали се първи Младежки театър е предвидил билети за актуални свои постановки.

Ще възнаградим отново и най-добрия стих на наш читател от провинцията!

Информация за конкурса
Четете репортаж от първото Поетично кафене на тема "Любов и вино"

Участниците:

Донка Чолакова
Добромир Георгиев
Александрина Йорданова
Бонка Георгиева
Елизабета Овчарова
Ивет Лолова
Мая Иванова

Сподели в: