"Поетично кафене" започва 2014 със "Старт"

Скъпи приятели на поетичното слово, щастливи сме да обявим първото "Поетично кафене" за 2014 година, което ще се състои на

19 януари от 14.30 до 16.30 ч. в Студио 5 – НДК на тема "Старт".

Как си представяме 2014-та, какви са плановете, мечтите, надеждите ни, съмненията и тревогите? Какво пренасяме или довършваме от старата година в новата? Готови ли сме да застанем на състезателната писта и да чуем сигнала "Старт"? Тези и всички други поетически размисли и вдъхновения, които ви идват наум, пренесете на белия лист и споделете с нас.

Имаме и новина: "Поетично кафене" ще прекрачи в 2014 г. с нов регламент:

– четем до 2 свои стихотворения, при повече от 15 записали се участника, всеки ще представи по 1 стихотворение;

– засега музикалните паузи спират, заради ограниченото ни сценично време;

– последните 20-30 минути са определени за 3 премиери на книги на участниците в "Поетичното кафене". Може да представите не само нови книги, но и миналогодишни издания. Единственото условие е предварително да се свържете с нас на e-mail: konkurs1@kafene.bg, за да ви включим в сценария на събитието. Първите 3-ма записали се, ще получат подтвърджение от нас, а останалите ще останат за следващите ни срещи. Можете да ни пишете и на фейсбук страницата ни.

Вход: 2 лв.

За Поетично кафене:
Поетичните кафенета са традиционни ежемесечни сбирки на Kafene.bg, на които четем стихове и импресии по зададена тема, авторски, но също така и любими чужди творби. Срещите ни нямат състезателен характер, а имат за цел да споделим общата си любов към красотата на поетичното изкуство. Естествено поетите, като хора на изкуството, имат нужда от зрители, затова каним не само автори, но и аплодираща публика, която обича рециталите.

Сподели в: