Поетичното ни кафене за месец април е на тема "Усмихни ме"

Скъпи приятели, макар и не много явно пролетта настъпи. Предстоят ни едни от най-хубавите празници. Скоро всичко около нас ще бъде по-малко сиво и много повече цветно 🙂 За това ние от Кафене решихме да подпомогнем целият този процес и озаглавихме следващата ни среща на Поетичното кафене "Усмихни ме". Ще ви очакваме на 14 април /неделя/ от 15.00 ч. в Студио 5 на НДК. А до тогава пожелаваме творческо вдъхновение и много усмивки, които да предадете и на нас!

Ако сте любител на поезията и все още не сте посетили Поетично Кафене – Очакваме ви! Обещаваме да се насладите на прекрасна авторска поезия и да изпием заедно чаша кафе.

Вход 2 лв.

Регистрирайте се за Поетично Кафене

За Поетично кафене:
Поетичните кафенета са традиционни ежемесечни сбирки на Kafene.bg, на които четем стихове и импресии по зададена тема, авторски, но също така и любими чужди творби. Срещите ни нямат състезателен характер, а имат за цел да споделим общата си любов към красотата на поетичното изкуство. Естествено поетите, като хора на изкуството, имат нужда от зрители, затова каним не само автори, но и аплодираща публика, която обича рециталите.

Сподели в: