Подготвят улично парти в центъра на София

За първи път София ще стане домакин на уникално улично парти. Уникалното шоу ще се състои на специално издигната сцена на 12 септември 2009 г. от 16.00 часа на на ъгъла на ул. Шишман и ул. Славянска.

Улиците ще бъдат затворение за движение и отворени за мини фестивала Grolsch Block Party, който обединява много стилове и течения от съвременната градска култура. На партито ще се изяват много музиканти, танцьори и художници, DJ-и маниаци на екстремни спортове. В клубовете в района партито ще предложи изпълнения на страхотни музиканти – DDR Project, Red One, Явор Захариев & DJ Gomez и др.

Този род събития са много популярни в Стокхолм, като миналата година фестивалът там събира повече от 5 000 души. Тази година той ще се състои и в други европейски градове: Париж, Лисабон и София.

За една нощ всички клубове, барове, ресторанти, магазини, галерии, които се намират в парти зоната, са поканени да се присъединят. Всеки творец, желаещ да представи собствената си представа за изкуство в съвременна градска среда, може да се изяви.

Мейси Грей с концерт и парти в София
Огнените испанци Охос де Брухо

Сподели в: