Подаряват кристални сърца "Сваровски"

Всички дами ще получат подарък – кристално сърце на “СВАРОВСКИ”, на 22 май, точно в 22.00 часа, когато започва горещо “циганско” парти в Planet Club Пловдив за избрани гости на марката “ГАЛИНЕЛ”.

“… В продължение на 5 месеца водихме преговори с централата на “СВАРОВСКИ” – съобщи Галина ДЕНЧЕВА, Главен дизайнер на Модна къща “ГАЛИНЕЛ” – и успяхме да договорим лимитирана серия от 300 кристала, обработени във формата на сърце от последната колекция на “СВАРОВСКИ”. Всеки един кристал е с диаметър 4 см и представлява изключителна рядкост. Кристалът носи запазените цветове на марката за настъпващия сезон – в основата си е виолетово-люляков, но “стените” му са така сложно “насечени”, че светлината се пречупва мигновено и го превръща в тревистозелен…”.

“Изборът на подарък не беше случаен – в колекцията от 72 облекла, които ще имате възможност да видите на Ревю-спектакъла “Циганска сватба” има ръчно- вградени кристали, които сумирани имат 6-цифрена стойност! Подарявайки кристално сърце, всеки един от присъстващите ще улови духа на модата, която ще налагаме за следващия сезон – лятото ще е “Циганско” – заяви Галина ДЕНЧЕВА.

Тази година са реализирани рекорден брой продажби на покани за “Циганска сватба”.
Огромен интерес съпътства всяко наше Годишно ревю – заяви главният дизайнер на МК “Галинел”, Галина Денчева – но тази година продажбите започнаха две седмици преди спектакъла и надхвърлиха многократно очакванията ни. Това, разбира се е изключително признание за мен и за целия ни екип.

Сподели в: