Подарък аудио разказ от Мартин Ралчевски

Аудио разказ от Мартин Ралчевски, прочетен от самия него. Подарък за една незряща жена, в навечерието на Рождество Христово. Ето какво сподели писателят в своя личен профил в социалните мрежи:

"Имам един грях. Не знам дали е точно грях, но определено е вина, която ме мъчи. Преди една година, когато представях ''Измама'' в Нощен Хоризонт се обади една жена от Видин. Жената беше незряща. Тогава тя каза, че с удоволствие би изслушала някоя от книгите ми. За целта обаче беше нужно някой да направи аудио-запис, който да бъде качен в интернет. Обещах си тогава, че ще сторя нужното и скоро ще открия такъв добър човек, който да запише някоя от книгите ми в аудио-формат. Такъв човек обаче уви не се намери. А аз често се сещам за тази незряща жена, която се обади в онази ноемврийска нощ в предаването на Румен Стойчков.
Сега, в навечерието на Рождество Христово, направих нещо дребничко за нея, а и за всички незрящи българи. Не знам дали този запис ще достигне до нея. Дали изобщо има такъв шанс? Но не ми пречи да се надявам някак това да се случи."

Разказът се казва "Реквием за една любов" или накратко "Обичам те".

Прочетете още:

Мартин Ралчевски за "Емигрант" и литературното огледало – I-ва част
Мартин Ралчевски за "Емигрант" и литературното огледало – II-ра част

Сподели в: