Погребват Майкъл Джексън днес

След повече от два месеца от смъртта на Майкъл Джексън, едва днес тялото му ще бъде погребано, съобщават английски медии. Погребалната церемония ще се състои в тесен семеен кръг в Лос Анджелис. Сбогуването с тленните останки на краля ще бъде в големия мавзолей на гробището Форест лоун.

Тленните останки на Джексън ще бъдат до тези на знаменитости като Кларк Гейбъл, Джийн Харлоу, Ред Скелтън.Тялото на певеца ще бъде положено в позлатен ковчег, информира Los Angeles Times.

Според изданието погребението на певеца ще струва около 150 000 долара.Церемонията ще премине при изкючителни мерки за сигурност.

Кралят на попа почина на 25 юни тази година, като му бяха извършени няколко аутопсии за установяване причината за смъртта. Според последните заключения на съдебния лекар на Лос Анджелис певецът е станал жертва на непредумишлено убийство. Резултатите от аутопсията му доказаха, че Джексън е починал от смъртоносна доза пропофол.

Личният лекар на изпълнителя – Конрад Мъри, му е дал и други успокоителни, изчакал го е да заспи, след което излязъл от стаята и го оставил сам. Когато се върнал, Джако вече не дишал.

Сподели в: