Погребват Майкъл Джексън в Невърленд

Най-голямата музикална звезда Майкъл Джексън, който почина преди по-малко от седмица, се очаква да бъде погребан в неговото ранчо "Невърленд", съобщава вестник "Сън".
Имението "Невърленд", което Джако купува през 1987г., е кръстено от самия певец на името на скривалището на Питър Пан, където децата никога не порастват.

Семейството на Майкъл Джексън е пожелало тялото му да бъде превозено в имението в четвъртък, за да може всички негови почитатели да се сбогуват с Краля на попа. Според в-к "Сън", в момента тече подготовка около погребението, като служители се опитват да върнат блясъка на имението, което бе изоставено от Джако през 2003г.

Огромна бяла каляска е поръчана, за да превози тялото на певеца до имението "Невърленд", където през уикенда семейството планира да погребе изпълнителя. Според източник на вестника, близък до семейство Джаксън, те искат именно ранчото да е последния дом на певеца, тъй като приживе той винаги е казвал, че "Невърленд" го поддържа млад.

Майкъл Джексън купи „Невърленд" през 1987 г. с намерението да създаде приказна страна за децата. След като купи имението, Джексън построи зоопарк и място за панаир върху 2 800 акра земя (1100 хектара) северозападно от Санта Барбара, Калифорния.

Може би там е най-подходящото място, непорасналото момче да намери своя последен приказен дом, смятат близките на Майкъл Джексън.

Сподели в: