Повече от два часа Крис Риа – на сцената

Завръщането на Крис Риа в светлините на прожекторите на световната музикална сцена, и дебютът му на родна земя – в зала 1 на НДК на 5-ти март 2008 г., обещава да задоволи в максимална степен и последния фен в залата с двучасово елегантно шоу. Без излишен акорд на китара и без специални ефекти, легендарният изпълнител и неговият специално сформиран “The Fabulous Hofner Blue Notes”, ще ни припомни вечните си хитове, наред с новите си песни. Майсторът на китарата ще извие дрезгав глас у нас, по покана на Жокер медиа, и като част от Европейско си турне, което ще стартира след броени дни. След София, изпълнителят на „The Road To Hell” и "Driving Home For Christmas" ще кръстоса и родна Великобритания в продължение на месец, а в Лондон ще се изяви в престижната  Royal Albert Hall.

В непрестанно търсене на най-доброто виртуозният Крис Риа, който не случайно е продал над 30 милиона CD-та в целия свят и този път се е подготвил достойно за поредната порция блус. Невероятна изненада, не само за истинските ценители ще бъде представянето, паралелно с турнето, на новата му музикална книга – “The Fabulous Hofner Blue Notes”. Тя ще съдържа 80 страници,  две истински винилови плочи и три CD-та, както и 20 нови парчета  в стил Крис Риа.  Нека си припомним, че в края на 2005г. , той издаде за първи път музикална книга – Blue Guitars – уникален продукт на музикалния пазар, включващ 11 CD + DVD, лични рисунки, текстове и ноти. С Blue Guitars неуморният творец стъпи на върха в чартовете, в самостоятелна CD категория и продаде над 150,000 копия по света.

Билетите за концерта на 5-ти март в зала 1, са с цена от 35 до 120 лв, и се продават на Билетния център на НДК, в мрежата на tiketstream.bg, eventim.bg и в магазините от веригата Germanos. 

На същите места, можете да се снабдите и с билети за шоуто от Куба “Live from Buena Vista – The Havana Lounge” с цени от 15 до 70 лв – на 6-ти февруари, както и за концерта на Дзукеро, който ще ни пее на 4-ти май, срещу билет от 20 до 80лв.

Сподели в: