"Повелители на вятъра" – фотографска изложба разкрива духа на ветроходството

"Повелители на вятъра" – изложба яхтена фотография на Мая Ангелова-Митева – ще отбележи края на XIII-тата Международна регата "COR CAROLI – BAVARIA YAHTS powered by LEXUS" и отиващото си лято. Експозицията ще бъде открита на 30 август, от 18.30 ч. в International Hotel Casino & Tower Suites.

В изисканата обстановка на галерия International ще бъдат изложени 28 фотографии, изразяващи в себе си красотата и носещи духа на ветроходството. Събитието ще даде своеобразен финал на лятото, представяйки едни от най-запомнящите се морски емоции за този сезон.

На фотографската изложба ще бъдат представени сборни снимки от три регати – Black Sea International Regatta 2013, Regatta “Port Varna” 2013 и XIII-th  International regatta "COR CAROLI – BAVARIA YAHTS powered by LEXUS".

За себе си младата дама Мая Ангелова – Митева споделя, че е влюбена във фотографията от около десет години и отдавна тя се е превърнала в нейно хоби. „Снимам по усещане, никога не съм учила фотография.”, казва за себе си Мая. През пролетта на 2013-та тя попада случайно в екипа на Лъчезар Братоев и от тогава се запалва силно по фотографирането на яхтинга. Споделя, че регатите й носят невероятно много позитивна енергия и не пропуска да ги снима. „Обожавам морето и слънцето, а в комбинация с адреналина при яхтинга се влюбих в този спорт. След качването ми на състезателна лодка в последния етап на 13-тата интернационална регата, имам желание не само да снимам този спорт, но й да го практикувам.”, допълва Мая.

Елегантните хостеси, които ще посрещат гостите, ще представят последните линии на висок клас луксозни часовници, свързани с яхтинга и морето. Водещ на събитието ще бъде Емилиян Ялъмов.

Сподели в: