Победители в конкурса за кратък разказ "Смелостта е началото на победата"

Днес, 1 юни, бяха определени петимата победители в конкурса за кратък разказ "Смелостта е началото на победата", организиран от Kafene.bg и Audiokinigi.bg и посветен на 8-мия рожден ден на Kafene.bg, който отбелязваме през 2015 г. За конкурса се състезаваха 80 разказа, които бяха оценявани анонимно, без имената на авторите. Критериите бяха простички – текстовете са в жанра "Кратък разказ", а не есе, да са построени според жанровите характеристики, да са с добър диалог и сюжет, да отговарят на поставената тема.

Журито в състав:  Дениз Герганова – Audioknigi.bg, Нина Иванова – Audioknigi.bg и Жюстин Томс – Kafene.bg след трудно оценяване и събеседване помежду си, определи петимата победители:

Димитър Желев
Нина Дончева
Ценка Кучева
Калоян Захариев
Любомир Кючуков

Поздравления! Каним победителите да дойдат в София на 13 юни, събота, в 15:00 м. в кафе-клуб "Влайкова", за да им връчим специални грамоти. Журито ще сподели няколко думи за участвалите творби.

Благодарим на всички участници в конкурса. Допълнително ще съобщим на победителите как и кога ще се осъществи аудиозаписът на наградените разкази.

Награждаване:

Дата и час: 13 юни, събота, 15:00 ч.
Място: Кафе-клуб "Влайкова", ул. "Иван Асен II" № 11, близо до Орлов мост.

Сподели в: