Победителите от Ideal Standart Баня за 2016г.

Официалната церемония по връчването на наградите на проектите, които спечелиха сърцата на жури, публика и партньорите на събитието, се проведе на 16.02.2017г.  Вечерта в Rainbow Plaza беше изпълнена с положителни емоции, красота и елегантност, въплатени в проектите на всички участници тази година.

НАГРАДИТЕ НА ЖУРИТО

Призът "Баня на 2016 година" бе присъден във всяка една от обявените 3 категории. Победители в 13-тото издание на конкурса "Ideal Standard Баня на годината 2016" във всяка категория са:

Категория: Connect Air в спалнята
Проект: Амалгама – Павлин Бенков

Категория: Зона за освежаване в нощен клуб
Проект: Нощна смяна – Павлин Бенков

Категория: Оазис сред работната среда
Проект: Х/Л – Пламена Георгиева

ПРИЗЪТ "IDEAL STANDARD БАНЯ НА ПУБЛИКАТА 2016"

Носители на приза "Ideal Standard Баня на публиката 2016" в 13-тото издание на конкурса "Ideal Standard Баня на годината 2016" във всяка категория са:

Категория: Connect Air В спалнята, проект: Over The Forest – Мария Станчева, Симеон Йорданов, Добрин Драганов и Станислав Иванов

Категория: Зона за освежаване в нощен клуб, проект: The Mask – Мария Никодимова

Категория: Оазис сред работната среда, проект: Green Line – Диляна Михова

ИЗБОРЪТ НА ПАРТНЬОРИТЕ

По традиция партньорите на събитието също връчиха награди на своя проект – фаворит, независимо от категорията, в която се състезава той. Ето на кои решения се спряха те:

The Bathroom – проект Баланс II, Ивана Янкова;
Професионалната общност Dibla – проект Midnight in Paris, Росица Радомирова
Асоциация на интериорните дизайнери  –  проект: Амалгама – Павлин Бенков; проeкт CODE 000000 – Ивана Янкова;
сп. Наш дом  –  проект  Шир, Мюмюн Хасан;
сп. Идеален дом –  проект SILENCE, Велизар Димитров;
сп. Bravacasa –  проект OVER THE FOREST,  Мария Станчева, Симеон Йорданов, Добрин Драганов, Станислав Иванов;
Градът медиа груп – проект VENUS, Десислава Георгиева;
сп. Мебелен Дизайн – проект Амалгама, Павлин Бенков;
b2b media – проект Green Line, Диляна Михова;
сп. Още за къщата –  проект Midnight in Paris, Росица Радомирова;
сп. Жилища – проект Топъл полъх, Джесика дизайн;
сп. Магазин – проект Heaven, Емили Гостанян и Теодора Димитрова.

Заключителната част от "Баня на годината 2016" премина под символичните знаци на лекотата и феерията. Акцент на тазгодишната програма падна върху зависимостта между изчистените форми и естетиката в пространството и личния комфорт и наслада, които всеки изпитва чрез тях.Те бяха изящно олицетворени и чрез танц с воали и серпентин, които допринесоха гостите изцяло да се потопят в елегантната атмосфера на вечерта.

След края на официалното награждаване на всички победители г-на Христо Караиванов – директор търговска организация – източна Европа в "Идеал Стандарт – Видима АД" сподели с всички гости, че конкурсът "Баня на годината" е не само едно приятно изживяване, а мисия на компанията. Той заяви още, че професионалният подход и старание, които се влагат във всяко едно решение и продукт, винаги е плод на отзивите на потребителите на Ideal Standard и изцяло съобразено с техните индивидуални потребности. По тази причина Ideal Standard не само поддържа своя висок стандарт, но не спира да го развива и обогатява, допълни г-н Караиванов.

Сподели в: