Пловдив отново посреща ФСБ

На 4 септември, на сцената на Античния театър музикантите от легендарната група ФСБ ще представят на вярната си пловдивска публика забележителния рок спектакъл “Вълче време” с нови аранжименти на любими хитове, неизпълнявани на концерт парчета от 35-годишната им дискография, твърд звук и много светлина.

Като контрапункт на нежната феерия “ФСБ Симфони”, споменът за която остава незабравим и вълнува почитателите на групата вече две години, новата концертна програма ще взриви неспокойния им дух в тези вълчи времена. Актуална, агресивна, високо професионална и въздействаща музиката на ФСБ ще прозвучи “над тепетата” с нова сила, с мотото “Заедно можем”!

Носителите на Наградата на Пловдив – Румен Бояджиев, Константин Цеков и Иван Лечев споделят нетърпението си от предстоящата среща с феновете и невероятното преживяване да свирят отново в Античния театър, както и респекта си към едно от най-значимите културни събития в България – Есенния салон на изкуствата в Пловдив.

На 4 септември, Античният театър в Пловдив ще посрещне почитателите на прогресив рока в България и групата, която му се посвети без да измени на музикантските си принципи – ФСБ!

*****

Билетите за новата концертна рок програма "Вълче време" на обичаната българска група ФСБ се предлагат на касата пред Общината и в магазин “Мюзик Център” в Пловдив, в мрежата на Тикет Плюс, в Дюкян Меломан, в магазините "Ориндж", "Техномаркет", "Пикадили", "Фотосинтезис". Цените на билетите са 20 и 30 лв.

Следете http://fsb.bg и https://www.facebook.com/fsb.bg за допълнителна информация.

Сподели в: