Плейбек театър "Тук и сега" – импровизационен театър

Центърът за култура и дебат "Червената къща" ви кани на 18.ноември (вторник) от 19:30 ч. в зала  Пеша Николова на:

Плейбек театър „Тук и сега“ – плейбек, импровизационен театър

Водещ: Цвета Балийска; Актьори: Александър Чобанов, Ина Гергинова, Петя Попова, Радослав Йорданов, Яница Атанасова; Музиканти: Александър Евтимов-Шаманчето и Мален Маленов.

Playback театърът е импровизационен театър, чийто сценарий са историите на хората от публиката. На живо и спонтанно се изпълнява и музиката към тях. Корените на playback театърa са в Психодрамата на Дж. Морено – това е място, където се срещат изкуството и психологията, място освен за забавление, но и за проникновение, катарзис.  Мотото на групата е – когато се престрашиш да излезеш от зоната си на комфорт- тогава магията се случва. Именно затова групата иска да работи и да популяризира този театър, защото вярва, че  е ценен и необходим за всички. Възможност да излезем от зоната си на комфорт, да се предизвикаме или просто да разберем, че не сме сами, че чувствата ни и преживяванията ни могат да бъдат разбрани и споделени. С всяко едно представление плейбек театърът тъче нишка в платното на обединението, споделеността и истиността. „Тук и сега” е първата българска група член на International Playback Theatre Network. Playbаck театър „Tук и сега”- там, където магията се случва. За повече информация: www.redhouse-sofia.org, http://theatrehereandnow.wordpress.com. На български език.

Времетраене: 90 мин.
Вход: 10 лв.

Билети могат да бъдат резевирани онлайн и закупени всеки работен ден между 15:00 и 21:00 ч., както на касата на Червената къща, така и през ePay на http://www.redhouse-sofia.org/Event.aspx?id=12002. Информация и резервации на билети: не по-късно от 2 часа преди началото на събитието на тел. 02/9888188, 0885828532, office@redhouse-sofia.org и на www.redhouse-sofia.org. Резервациите важат до 15 минути преди началото на събитието.

Сподели в: