Пламен Панайотов дебютира с „Невъзможна любов” в песен и видеоклип

Пламен Панайотов дебютира с „Невъзможна любов”

Дата 21-ви октомври (понеделник) е не само паметна, но и пламенна! Именно тогава Studio 5 посреща най-новото лице на българската сцена – Пламен Панайотов. Мъжко присъствие, темперамент, изключителен позитивизъм и професионализъм – това е първото впечатление, на всеки който го срещне. След успешен новатoрски бизнес, Пламен се впуска в предизвикателството, наречено солова кариера и създава дебютния си видеоклип към песента „Невъзможна любов”. „Една лично изживяна история…”, както казва той. Романтичният клип, завладяващата мелодия и силният текст, са обещаващи за успеха на поп-рок парчето.

Всъщност във всяка своя песен Пламен Панайотов влага много чувство и емоция. Редом до него стои и екип от едни от най-добрите професионалисти в своята област: текстописецът – Мариета Ангелова и композиторът Алекс Нушев, с които ги среща очарователната Деси Добрева. Именно тя е и катализаторът за реализирането на целия проект и създаването на изцяло авторски албум. Репертоарът включва творчество от модерни балкански композитори с поп-рок и денс звучене.

Репертоарът на Пламен включва творчество от модерни балкански композитори с поп-рок и денс звучене, сред които и на изпълнителя, от който Пламен черпи вдъхновение  – изключителният Антонис Ремос. Авторските адаптации „До Слънцето и обратно”, „Има мигове”, „Към твоето сърце”, „Ти си жената”,  както и популярните  „Да те жадувам”, „Телефонна любов”, „Нямам нужда от много приятели”, „Zora je”, „Zaidi, zaidi”, „Fenomeno”, „Soma mоu” и „My way”, са само част от песните, които ще чуете скоро от Пламен, изпълнени с ново звучене, много заряд и топлина.

Музиката на Пламен е емоционално изживяване. В един момент той ви потапя в уютна, приятелска атмосфера, а в следващия запявате заедно в ритъма на танца. Почувствайте текстовете му – внушение за онова, което бленува душата на човек, търсещ истинската любов. В тях той пресъздава  личните си чувства и усещания и споделя своите истории и преживявания. Всичко това е Пламен Панайотов – пламенното присъствие на музикалната сцена.

Сподели в: