Плажно парти с Графа за любителите на летния стил

София, България – В края на лятото феновете на българската музика имат възможността да се включат в горещо плажно парти с Графа. Певецът ще изпълни някои от най-големите си хитове пред публиката напълно безплатно, благодарение на производителя на IT-аксесоари Canyon. Марката ще представи новата си лимитирана серия Stripes с лятно парти, което ще се състои  на 30 август от 19:00 часа на столичния плаж Camay Beach.
„С аксесоарите Stripes всеки може да задържи свежото лятно настроение по-дълго. За да докажем това, организираме лятно парти точно в края на август – календарът няма да ни попречи да се забавляваме,“ каза Любомир Бабуров, Продуктов мениджър на организатора Canyon. „Търсехме изпълнител, който да е известен не само с гласовите си възможности, но и с интересния си стил – затова Графа беше точният избор.“
Любителите на българската музика ще чуят на живо някои от най-известните хитове на Графа: „Невидим“, „Тяло в тяло“, „Крадена любов“ и много други. Певецът е фен на марката отдавна, като в клипа на песента „Тяло в тяло“ носи слушалки от графити-серията на Canyon. Сега свежите цветове на продуктите с раиран дизайн ще носят лятно настроение, което ще си проличи и в музиката. Canyon са подготвили много изненади за всички присъстващи, а някои късметлии ще си тръгнат с раници и слушалки от серията Stripes.

Сподели в: