Питър Гелдерблом ще гостува в денс център Син Сити

След невероятния успех на диджей партитата, организирани в денс център Син Сити, поредната световна хаус звезда ще застане на пулта на денс клуб Синърс, за да разтърси своите български фенове. На 10 октомври (сряда) столичния денс клуб „Синърс” ще бъде домакин на един от най-популярните и най-търсени  диджеи в света – Питър Гелдерблом! Входът за клуба в деня на електронното шоу ще бъде само 10 лв. Организатор на събитието е София Мюзик Ентерпрайсис.

Музикалната кариера на Питър Гелдерблом започва, когато той е едва  14-годишен. Още тогава се вдъхновява от музиката на великите Earth Wind & Fire, Ohio Players и George Benson. Работи като диджей в Ротердамски квартален клуб в продължение на 6 години, като скоро след това е поканен да пуска музика в един от най-известните клубове в Холандия, който е изключително атрактивен – намира се на лодка във водата, наречен „Барока”. По-късно създава собствен лейбъл и отваря клуб, който е изключително популярен и много посещаван днес.

Питър Гелдерблом прави страхотни ремикси на Фейтлес, Нене Чери, Давид Амо, и Еминем. Работи съвместно с диджеи от световна величина като Чус, Давид Пен, Хулио Навас и много други. Хитовете „Insane”, “Join Your Hands”, “Waiting for – Spinnin” изстрелват Питър Гелдерблом към върха във всички световни класации за електронна музика и го превръщат в най-актуалния диджей на прогресивната хаус сцена.

Сподели в: