Питайте Луната: Астро-лунен календар 2017

Представяте ли си, ако имахме на разположение личен съветник за всеки ден, който да одобрява, поощрява или предлага алтернативи на нашите близки и по-далечни планове – 365 в годината!? Някои хора вероятно се чудят защо в даден ден не им върви в определена област – изведнъж се появяват усложнения със зъбите, фризьорката ви обърква боята , не ви подстригва както искате, а планираната среща отпада. Кога да се вторачваме в детайлите, кога да финализираме задачи и кога да започваме нови? А знаете ли, че има дни, извънредно подходящи за присаждане на цветя, ремонт на жилището, романтични срещи.

За всичко е виновна Луната, движението през знаците, фазите й и различните аспекти, които сключва с останалите планети и Слънцето. Освен това, 2017 година е година на Слънцето, а времето, в което живеем е подвластно на Уран с бързите скорости, светкавични реакции и непредвимимостта, така че съветник ще ни е нужен.

Това профеисонално знание е поднесено практично и разбираемо от астроложката Даниела Евстатиева в справочника "Астро-лунен календар 2017", ИК "Кибеа". То е в ръцете ни – буквално чрез книгата и преносно. Остава ни да само да се възползваме от мъдростта на астрологията чрез възможността да синхнонизираме нашето поведение, взаимоотношенията ни с околните, здравето ни и ежедневните ни житейски действия с ритъма на Космоса, за да сме максимално успешни и с балансиран душевен мир.

Джобният формат на изданието е удобен за всяка чанта и можем да го разгръщаме на автобусната спирка, в трамвая или, в обедната почивка или на пейка на парка за бърза справка или по-задълбочено четене. Идеалният подарък, чрез който изразът "Пожелавам ти успехи" е придружен с наръчника за успехи 🙂

Книгата започва с информация за слънчевата 2017 година, каква е ролята на двете – Слънцето и Луната, как да съобразим най-важните неща в живота си с тях, критичните точки, затъмненията, мъжки и женски знаци и т.н. Всеки ден е анализиран и описан подробно както с текст и пиктограма – за най-лесно ориентиране.

Още за авторката:
Даниела Евстатиева е познато лице за мнозина изкушени от астрологията читатели. Автор е на няколко книги, поддържка рубруки във водещи печатни издания, представя и тълкува астрологичната мъдрост и от телевизионния екран. Рубриките й постоянно привличат почитатели на това древно познание.

Откъс от книгата

Сподели в: