Пиесата "Четири стаи" в театър "София" е изкупена за месеци напред

За да гледате номинираното за две награди Икар 2010 представление „Четири стаи” ще се наложи в средата на зимата да си купите билети за началото на пролетта. Чак през месец  март можете да  изучавате потайностите на „Театър София” – фоайета и подземия чрез успешния експеримент „Четири стаи”.

Представлението е по едноименния култов филм на Тарантино, Андърс, Рокуел и Роберт Родригез. Билетите са изкупени за целия месец февруари и ако искате да шпионирате откачена семейна двойка, сбор на вещици или да залагате за пръстта на един от  гостите на Хотел „Мон Сеньор”  ще трябва да побързате.

„Четири стаи” е с две номинации Икар 2010 – за майсторско техническо осъществяване и за сценографията на четирите различни театрални пространства на Деница Аргиропулос, Никола Налбантов, Ева Вентова, Петко Танчев. Режисьори на четирите отделни стаи са Неда Соколовска, Гергана Димитрова, Мартин Вангелов и Атанас О`Махони като за част от тях това е дебют в театъра.

За първи път в света се адаптира филмовия шедьовър „Четири стаи” за театрална сцена, а за музиката е оговорна нашумялата алтернативна певица Андрония Попова от Nasekomix.

Сподели в: