“Песен за живота” на Хилда Казасян вече и с видеоклип

Видеоклипът към песента, символ на глобалната благотворителна кампанията “1опаковка=1ваксина” на Pampers & UNICEF “Песен за живота”, вече е факт. Клипът съдържа уникални кадри от посещението на Ива Дойчинова (посланик на добра воля на кампанията) в Африка миналата година, където бяха дарени животоспасяващите ваксини срещу “тихия убиец”, както наричат болестта тетанус.

Джаз-певицата Хилда Казасян записа “Песен за живота” по музика на Брамс специално за кампанията “1 опаковка=1 ваксина”. Хилда се включи в инициативата като Музикален посланик за 2010 г. за България и изпя на живо песента на 30 март, като по този начин даде старт на кампанията „1 опаковка=1 ваксина” за България. Освен нея в концерта се включиха дуетът Елица Тодорова и Стоян Янкулов, Деси Добрева, Графа и Любо Киров.

В България кампанията “1 опаковка = 1 ваксина” има за цел да се съберат средства за ваксини против тетанус за нуждаещите се майки и техните новородени. От всеки продаден специално маркиран пакет пелени след 1-ви април, Pampers ще дарява средства, необходими за закупуването на 1 ваксина.

Сподели в: