Песента "Lovesick" на Елизе е новият номер едно в официална бг класация

Новият сингъл на Елизе Lovesick оглави актуалното издание на официална еърплей класация на България. Песента на холандската поп принцеса е на първо място тази седмица като най-излъчваното изпълнение в радио- и тв- ефира у нас за периода 7-13 юли. Данните са от наскоро стартирал официален еърплей чарт у нас.
 
Lovesick пък е петият хит сингъл в кариерата на младата певица, която преди две години пя на живо и в България. След суперуспешни парчета като Into Your System, I’m No Latino, Automatic холандската певица е на път да се превърне в най-горещото име това лято.

Очаква се през есента да бъде издаден новият албум на Елизе. Парчето Lovesick залага на познатата формула за успех – заразяваща поп мелодия със силен денс бийт, който зарежда с настроение и е подходящ както за радио ефира, така и за препълнените клубове. Видеото към изпълнението също е зрелищно, а медиите в Холандия коментират, че това е най-секси клипът, който младата певица е снимала в кариерата си. Сингълът достигна високи позиции в родината си, като още в седмицата на издаването бе обявен за Smash Hit, но първото място у нас е най-големият успех на Lovesick за момента.

Парчето ще бъде включено и в предстоящата лятна суперкомпилация Super Summer Hits 2008, която ще бъде издадена на музикалния пазар у нас в средата на седмицата.

Сподели в: