Перкусионист от Благоевград ще свири заедно с Бони М

Бони М ще пристигнат у нас ден преди двата си концерта с Трамвай №5 на 1 декември в зала 1 на НДК, посветени на борбата срещу СПИН. В неделя следобед звездите ще бъдат посрещнати на аерогара София от организаторите АРТ БГ и най-големите диско фенове по стара българска традиция с хляб и сол и атрактивно изпълнение на гайда.

След официалното посрещане Бони М ще бъдат ескортирани с луксозни лимузини до петзвездния хотел, където ще отседнат по време на престоя си в София. ВИП кортеж от пет автомобила ще придружава световноизвестните артисти и ще следи за тяхното безпроблемно пътуване в натоварения столичен трафик .

Мейзи Уилямс е отказала всякакъв алкохол преди да излезе на сцената на НДК в понеделник. Тя е поръчала отбрани рибни блюда за вечеря в хотела и специално безалкохолно шампанско от Франция.

Заедно с Бони М и техния бенд на двата концерта на звездите съответно от 19 ч . и от 21.30 ч. ще видим колоритния българин от Благоевград Ивайло Романов- Пелето, който ще акомпанира на Мейзи Уилямс с виртуозни изпълнения на перкусии, негова запазена марка.

Корифеят на барабаните Пелето е известен с участието си в престижен конкурс по ударни инструменти в САЩ по социалистическо време, където мери сили с големи имена като Били Кобейн и Ян Пейс. Пелето е класиран преди легендарния Фил Колинс и заема престижното трето място.

През 2005 г. Пелето предвожда шествието на българската културна делегация в Люксембург по повод подписването на договора за Присъединяването на България към Европейския съюз.

След шеметните изпълнения на Трамвай №5 и Бони М всички почитатели на неостаряващото диско са поканени да разкършат снаги на официалното афтърпарти в клуб Jim Beam в Студентски град.

Сподели в: