"Пей, сърце!" е темата на февруарското "Поетично кафене"

На 23 февруари, неделя, от 14.30 ч., в Студио 5 в НДК, ще се състои "Поетично кафене". Темата е "Пей, сърце!", която предлага безброй интерпретации в месеца на любовта и виното. А понеже знаем, че вдъхновението няма граници, сигурни сме, че ще намерите и други роли за песента и сърцето, които ще въплътите в стихове.

Очакваме ви, не за да си премерим музите, а за да нарисуваме с емоции и думи една обща поетична картина.

Програма
:
– Участниците четат до 2 свои стихотворения, при повече от 15 записали се, всеки ще представи по 1 стихотворение;

– Последните 30 минути отделяме за 3 мини премиери на книги, поезия или проза – на участници в "Поетично кафене". Можете да представите не само нови книги, но и миналогодишни издания. Единственото условие е предварително да се свържете с нас на e-mail: konkurs1@kafene.bg, за да ви включим в сценария на събитието. Първите 3-ма записали се, ще получат подтвърджение от нас, а останалите ще останат за следващите ни срещи. Можете да ни пишете и на фейсбук страницата ни.

Спираме музикалните паузи, заради ограниченото ни сценично време;

Вход: 2 лв. срещу консумация от бара

За Поетично кафене:
Поетичните кафенета са традиционни ежемесечни сбирки на Kafene.bg, на които четем стихове и импресии по зададена тема, авторски, но също така и любими чужди творби. Срещите ни нямат състезателен характер, а имат за цел да споделим общата си любов към красотата на поетичното изкуство. Естествено поетите, като хора на изкуството, имат нужда от зрители, затова каним не само автори, но и аплодираща публика, която обича рециталите.

Сподели в: